Glarmester i Herning – Glasarbejde

LK Byg ApS udfører alt inden for glasarbejde i forbindelse med byggeri. Som kvalitetsbevidst Glarmester Herning tilbyder vi både termoruder, butiksruder og aluminiumsfacader. Fælles for vores glasarbejde er kvalitet og en grundig tilgang, der kommer tydeligt til udtryk i det færdige håndværk. Alt glasarbejde udføres på vores eget værksted, hvor vi også tager os af andre glarmesteropgaver.

Hurtig og effektiv montering

Vi leverer og monterer glas til mange forskellige formål. Er ruden til din butik for eksempel slået itu, monterer vi hurtigt og effektivt en ny rude. Er du interesseret i et nyt vinduesparti i din bolig, eller vil du skifte til glasdøre, tager vi os også af opgaven. Den håndværksmæssige kvalitet i vores arbejde afspejler mange års erfaring hos dygtigt og veluddannede medarbejdere.

Søger du et specielt spejl, mangler du et stykke glas til akvariet eller noget helt tredje? Vi finder en løsning og går langt for din tilfredshed. Glas er et skrøbeligt materiale, men vi gør alt for at sikre det robusthed og styrke.

Kontakt os i dag

Ring til os i dag på 40 18 41 75 og fortæl om dine behov. Herning, Ikast og omegn er vores primære arbejdsområde. Du kan også udfylde vores kontaktformular her.