Tømrerarbejde Herning – Døre og vinduer

Trænger din bolig til en opfriskning?

Er dine vinduer og døre/indgangspartier gamle og slidte, kan det friske din bolig op med en udskiftning. Hos LK Byg ApS har vi mange års erfaring med udskiftning af døre og vinduer. Vi leverer og monterer mange forskellige typer døre og vinduer i forskellige farver, materialer og designs. Vi går langt for at finde lige netop de materialer, der passer godt med boligens arkitektur.

Bliv inspireret

Her på hjemmesiden kan du se billeder af en række opgaver af vores Tømrerarbejde Herning tidligere udført i forbindelse med udskiftning af døre og vinduer. Det er vigtigt for os, at vores materialer er i høj kvalitet, så vores døre og vinduer har en lang levetid. Vi sørger for en ansvarsbevidst og professionel montering. Afsættet er over 40 års erfaring, som ikke alene afspejler sig i det færdige resultat, men også i alle dele af processen undervejs.

Har du vanskeligt ved at bestemme, hvilken dør- eller vinduestype, der egner sig til din bolig, hjælper vi gerne med rådgivning og vejledning. Vi er også uddannede glarmestre.

Ring i dag

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på 40 18 41 75. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Vi er beliggende i Herning, hvorfra vi blandt andet kører til Ikast og omegn.

Eksempler på døre/indgangspartier samt vinduesarbejde